Vergoedingen

Vergoedingen

Triggerpointtherapie en dry needling vallen onder alternatieve therapie (en dus niet onder fysiotherapie). Vaak is vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vanuit mijn beroepsverenigingen NMTN en VBAG geldt dat voor veel verzekeraars, maar elke verzekeraar maakt daarin eigen keuzes. Dat betekent dat de vergoeding per verzekeraar, maar ook per pakket verschilt. Mocht u twijfelen, dan kunt u uw verzekeraar bellen en informeren naar de vergoeding van neuro-musculaire behandelingen (behandelcode 24013), uitgevoerd door een NMTN, SRBAG of VBAG geregistreerde therapeut. Mijn zorgverlenerscode (AGB) is 90-046399.

Onderstaand overzicht geeft de vergoedingen weer via de NMTN. Daarnaast zijn er vergoedingen mogelijk vanuit de VGZ-groep. Deze vindt u via deze link: zorgwijzer.nl 

Ondanks de zorgvuldige samenstelling van zowel het overzicht als zorgwijzer.nl, kunt u hier geen rechten aan ontlenen.

U ontvangt van mij – per mail – een factuur die voldoet aan de vereisten die zorgverzekeraars daaraan stellen. In een aantal gevallen kan ik de factuur rechtstreeks voor u declareren, in andere gevallen zult u dat zelf moeten doen.

Let op: sport- stoel- en ontspanningsmassages vallen onder preventieve zorg en worden niet vergoed.