Tarieven

Tarieven

Neuromusculaire behandelingen bied ik alleen aan als een behandeling van een uur, zodat er genoeg ruimte is om rustig over de klachten te kunnen praten. Daarnaast vind ik het heel belangrijk te blijven werken met mensen en niet met klachten. Wie zit er voor me en wat heeft deze persoon nodig?

Prijzen 2021:

Triggerpointtherapie, dry needling en bindweefselmassages
Consult triggerpoint, dry needling en/of bindweefselmassages € 60,- (tijdsduur +/- 60 minuten)

Tijdens het eerste consult zal er een intake worden afgenomen, inclusief onderzoek. Er zal tijdens het eerste consult altijd worden gestart met de behandeling, tenzij contra-indicaties dat belemmeren.

Triggerpointtherapie, dry needling en bindweefselmassages vallen onder alternatieve therapie (neuromusculaire therapie) en dus niet onder fysiotherapie. Er zijn een aantal zorgverzekeraars die deze therapie (deels) vanuit het aanvullende pakket vergoeden. Er wordt niets ingehouden op uw eigen risico en verwijziging van uw huisarts is niet nodig. Kijk voor de vergoedingen van de diverse verzekeraars op zorgwijzer.nl

Sportmassage
45 minuten € 47,50
60 minuten € 60,-

Zwangerschapsmassage
45 minuten € 47,50
60 minuten € 60,-

Voor sport- en zwangerschapsmassages worden door de verzekeraars geen vergoedingen verstrekt.

Alle massages en behandelingen vinden alleen plaats op afspraak.
De factuur wordt achteraf per mail verzonden. Betaling van deze factuur graag binnen 14 dagen per bank. Bij annuleren van de afspraak binnen 24 uur, behoud ik mij het recht voor de volledige behandeltijd in rekening te brengen.