Tarieven

Tarieven

Het bepalen van een tarief is voor mij als therapeut het meest lastig om te doen. Met een te laag tarief wordt je niet serieus genomen, maar een te hoog tarief maakt dat een groep cliënten zich – vanwege de hoge (eigen) bijdrage – niet kunnen laten behandelen. Ik wil zorg graag betaalbaar houden en heb daarom voor de onderstaande tarieven gekozen.

Voor mijn consulten neem ik een uur de tijd, zodat er genoeg ruimte is om rustig over de klachten te kunnen praten. Daarnaast vind ik het heel belangrijk te blijven werken met mensen en niet met klachten. Wie zit er voor me en wat heeft deze persoon nodig?

Triggerpointtherapie, dry needling en bindweefselmassages
Consult triggerpoint, dry needling en/of bindweefselmassages € 55,- (tijdsduur +/- 60 minuten)

Tijdens het eerste consult zal er een intake worden afgenomen, inclusief onderzoek. Er zal tijdens het eerste consult altijd worden gestart met de behandeling, tenzij contra-indicaties dat belemmeren.

Triggerpointtherapie, dry needling en bindweefselmassages vallen onder alternatieve therapie (neuromusculaire therapie) en dus niet onder fysiotherapie. Er zijn een aantal zorgverzekeraars die deze therapie (deels) vanuit het aanvullende pakket vergoeden. Er wordt niets ingehouden op uw eigen risico en verwijziging van uw huisarts is niet nodig. Kijk voor de vergoedingen van de diverse verzekeraars op zorgwijzer.nl

Sportmassage
30 minuten € 33,-
45 minuten € 44,-
60 minuten € 55,-

Zwangerschapsmassage
45 minuten € 44.-
60 minuten € 55,-

Voor sport- zwangerschaps- en stoelmassages worden door de verzekeraars geen vergoedingen verstrekt.

Alle massages en behandelingen vinden alleen plaats op afspraak.
De factuur wordt achteraf per mail verzonden. Betaling van deze factuur graag binnen 14 dagen per bank. Bij annuleren van de afspraak binnen 24 uur, behoud ik mij het recht voor de volledige behandeltijd in rekening te brengen.