Online afspraak maken

23/03/20: Het COVID-19 virus moet worden ingelijfd; de regering was daarover duidelijk. Er komen boetes op contacten waar geen 1,5 meter tussen zit.  Ook ik moet mijn verantwoordelijkheid nemen en met pijn in mijn hart heb ik dan ook moeten besluiten geen nieuwe afspraken in te plannen tot 1 juni. Via de online agenda is het wel mogelijk behandelingen in te plannen voor daarna. Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!

Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen. Al uw gegevens worden – uiteraard – vertrouwelijk behandeld.

Nadat u een afspraak heeft ingeboekt, ontvangt u altijd een persoonlijke bevestiging van mij. Pas dan is de reservering definitief.

Bestaande cliënten kunnen inloggen met postcode en geboortedatum. Daarna moet het wachtwoord eenmalig worden opgevraagd als “vergeten”. Nadat dit is aangepast kunnen afspraken worden ingepland, verzet of geannuleerd.

Op alle gemaakte afspraken zijn de algemene voorwaarden van kracht.