Online afspraak maken

De praktijk zal voorlopig weer even moeten sluiten. Ondanks dat ik een paramedisch therapeut ben, komen de complementaire therapeuten niet voor op de lijst met therapeuten die aan het werk mogen. Ik hoop vanaf 9 februari weer aan het werk te kunnen.

Als de praktijk weer open mag, zal dit onder strikte voorwaarden zijn. Deze vind je via deze link. Lees dit alsjeblieft door vóór het maken van de afspraak, om te voorkomen dat we bij de deur moeten besluiten dat de behandeling geen doorgang kan vinden.

De praktijk is geopend op maandag, woensdag (dag en avond) en vrijdagmorgen. Voor het maken van een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen. Al uw gegevens worden – uiteraard – vertrouwelijk behandeld.

Nadat u een afspraak heeft ingeboekt, ontvangt u altijd een persoonlijke bevestiging van mij. Pas dan is de reservering definitief.

Bestaande cliënten kunnen inloggen met postcode en geboortedatum. Daarna moet het wachtwoord eenmalig worden opgevraagd als “vergeten”. Nadat dit is aangepast kunnen afspraken worden ingepland, verzet of geannuleerd.

Op alle gemaakte afspraken zijn de algemene voorwaarden van kracht.