Contact

Contact

Hoe kan ik je helpen? Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact op via onderstaand formulier of maak direct een afspraak via de online agenda

Telefonische bereikbaarheid (tijdens behandelingen neem ik geen telefoon op, maar spreek gerust iets is):
Natasja Meijer 06 21 56 32 57

Mailen kan ook: info@triggerpointtherapie-utrecht.nl.

Contact
Door het aanvinken van dit hokje gaat u ermee akkoord dat ik uw gegevens opneem in mijn cliëntenadministratie. De gegevens zullen enkel worden gebruikt ten behoeve van de behandeling(en). Tevens geeft u met het aanvinken van het hokje aan op de hoogte te zijn van het privacy document.

Op alle gemaakte afspraken zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Algemene informatie

Hondsrug 705
3524 BZ  Utrecht

Route

De praktijk is zowel per fiets, auto (gratis parkeren in de wijk), als per OV (NS station Lunetten op 300 meter) goed te bereiken. 
De ingang van de praktijk ligt aan de zijkant van het pand, onder de trap.

Wkkgz

Op 1 januari 2017 is de de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) in werking getreden. Mocht u onverhoopt een klacht hebben, dan heeft het de voorkeur deze eerst aan mij voor te leggen, zodat we het erover kunnen hebben (stappenplan).
Mochten wij er niet uitkomen, dan kunt u met de klacht terecht bij mijn beroepsvereniging. Zie daarvoor deze link: Ik heb een klacht.

Meer weten over deze nieuwe wet? Kijk dan eens op de deze pagina van de rijksoverheid. 

Als de klacht betrekking heeft op een sport-, dan wel ontspanningsmassage, kunt u zich richten tot de klachtenfunctionaris van het NGS (melding klacht NGS masseur). 

BewarenBewaren

BewarenBewaren