Contact

Contact

De praktijk is weer open, zij het onder strikte voorwaarden. Deze vind je via deze link. Lees dit alsjeblieft door vóór het maken van de afspraak, om te voorkomen dat we bij de deur moeten besluiten dat de behandeling geen doorgang kan vinden.

Hoe kan ik je helpen? Heb je een vraag of opmerking, neem dan contact op via onderstaand formulier.
Of maak een afspraak via het afsprakenformulier.
Je kunt mij ook bellen op 06 21 56 32 57 of mail naar info@triggerpointtherapie-utrecht.nl.

Contact
Door het aanvinken van dit hokje gaat u ermee akkoord dat ik uw gegevens opneem in mijn cliëntenadministratie. De gegevens zullen enkel worden gebruikt ten behoeve van de behandeling(en). Tevens geeft u met het aanvinken van het hokje aan op de hoogte te zijn van het privacy document.

Op alle gemaakte afspraken zijn de algemene voorwaarden van toepassing

Algemene informatie

Hondrug 705
3524 BZ  Utrecht
06-21563257

Route

De praktijk is zowel per fiets, auto (gratis parkeren in de wijk), als per OV (NS station Lunetten op 300 meter) goed te bereiken. 

KvK Utrecht 30171750
BTW-identificatienummer NL002007943B74
Therapeutnummer NMTN T-12059
Therapeutnummer SRBAG 13525055
Therapeutnummer VBAG 21604010
Licentienummer RBCZ 912133R
Licentienummer NGS sportmasseur 451301

Wkkgz

Op 1 januari 2017 is de de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) in werking getreden. Mocht u een klacht hebben, dan heeft het de voorkeur deze eerst aan mij voor te leggen. Mochten wij er niet uitkomen, dan kunt u met de klacht terecht bij mijn beroepsvereniging. Stuur dan een mail naar klacht@vbag.nl. Zie daarvoor ook deze link: https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html

De beroepsvereniging zal vervolgens contact zoeken met de klachtenfunctionaris van de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). 

Ik val als registertherapeut onder het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ).

Meer weten over deze nieuwe wet? Kijk dan eens op de deze pagina van de rijksoverheid. 
Voor de procedure van de klachtenafhandeling verwijs ik u graag naar dit schema.

Als de klacht betrekking heeft op een sport-, dan wel ontspanningsmassage, kunt u zich richten tot de klachtenfunctionaris van het NGS (NGS klachtenfunctionaris)

 

                

  

BewarenBewaren

BewarenBewaren