Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassages zijn laagdrempelig, omdat de kleding aan kan blijven, maar wel erg effectief. Tijdens de stoelmassage worden rug, nek en schouders aangepakt; precies de plekken die vaak veroorzakers zijn van bijvoorbeeld KANS (voorheen RSI) klachten. Stoelmassage worden binnen het bedrijf gegeven, zodat het de werknemers betrekkelijk weinig tijd kost om de spieren los te laten maken. Echt een cadeautje voor de werknemers! Uitermate geschikt als blijk van waardering na een stressvolle periode, als eindejaarspresentje of tijdens een bedrijfsfeest. Of u kiest voor de preventieve werking van de stoelmassages en laat uw medewerkers op regelmatige basis masseren. Eénmaal per maand, bijvoorbeeld.

Stoelmassage is een bijzondere vorm van masseren en heeft een heleboel voordelen:

  • De massagestoel zit comfortabel en is geschikt voor bijna iedereen, inclusief uw zwangere werkneemsters.
  • Stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven.
  • Werknemers voelen zich, na een stoelmassage energieker.
  • (Beginnende) klachten aan nek, schouders en armen (RSI wordt vroegtijdig gesignaleerd en door de massage verminderd. Hierdoor wordt uitval voorkomen.
  • Een kwartier ontspannen op de stoel vermindert eventuele stressklachten en verhoogt de concentratie.
  • Een stoelmassage kan overal gegeven worden. Een ruimte van zo’n 10 m² is al voldoende. De stoel is mobiel en kan eenvoudig worden verplaatst.

Ik kom graag naar uw bedrijf. Mijn voorwaarde is dat er minimaal 6 mensen achter elkaar gemasseerd kunnen worden en dat uw bedrijf binnen een straal van 40km van Utrecht ligt, waarbij de reiskosten tegen € 0,40 per kilometer in rekening zullen worden gebracht.