Over de therapeuten

Natasja Meijer en Gert Bloemberg hebben beiden de 4-jarige HBO opleiding tot neuromusculair therapeut gevolgd bij Prevenzis in Ommen.

De opleiding tot neuromusculair therapeut heeft de triggerpointtherapie als basis. In twee van de vier jaar wordt alleen maar aandacht besteed aan triggerpoints en de behandeling daarvan. Een groot voordeel van zo’n gespecialiseerde opleiding is, dat wij zo ongeveer alle spieren in het lichaam kunnen en mogen behandelen met dry needling en dat we daar ook elke dag in onze praktijk mee aan het werk zijn.

Na de opleiding is Natasja haar praktijk gestart in Utrecht, Gert is in Emmen aan de slag gegaan.
In de loop van de jaren heeft ieder zich een manier van behandelen eigen gemaakt. Naast het behandelen van triggerpoints (manueel en met dry needling) heeft Natasja heeft zich verdiept in het behandelen van fascia/bindweefsel om op die manier pijnklachten en/of bewegingsbeperkingen te verminderen/verhelpen.

Meer over Natasja Meijer

Gert heeft zich – naast het behandelen van triggerpoints met manuele technieken – volledig gespecialiseerd in de techniek van dry needling. Deze manier van behandelen is zeer effectief gebleken bij het verminderen/verhelpen van pijnklachten en bewegingsbeperkingen.

Meer over Gert Bloemberg

In 2022 besloten zij de krachten te bundelen. Inmiddels werken zij samen op de Hondsrug 705 in Lunetten, Utrecht.