3Care leefstijlspecialist

Als 3Care leefstijlspecialist kan ik je begeleiden om – onder andere – onderstaande klachten te verminderen:

  • Overgewicht
  • Diabetes type II
  • Vermoeidheid
  • Concentratieproblemen
  • Slaapproblemen
  • Verminderde energie

Het gezondsheidsprogramma van 3Care biedt ondersteuning bij deze klachten. De basis van het programma is een gezonde en vitale leefstijl, waarbij je overstapt van een koolhydraatverbranding naar een vetverbranding (milde ketose, niet te verwarren met een keto-dieet). Dit wordt bewerkstelligd door een compleet programma van 28 dagen, helder beschreven, zonder ingewikkelde recepten. Een uitgebalanceerde verhouding tussen eiwitten, vetten en koolhydraten, gecombineerd met het drinken van voldoende water, dagelijks een half uurtje in de buitenlucht bewegen en supplementen hebben al vele mensen geholpen richting een betere gezondheid.

In onderstaande presentatie vertelt Alda Dekker (die 3Care, samen met haar zus Coby Bouwkamp heeft opgezet) over het programma:

Ik heb het programma zelf ook gevolgd, net als mijn partner en onze ervaringen zijn zeer goed. De recepten zijn eenvoudig te bereiden (we zijn sneller klaar met koken dan eerder), gevarieerd en lekker. Het resultaat is 23 kilo gewichtsverlies bij mijn partner en 7 bij mijzelf. Maar belangrijker nog: ik heb geen last meer van die nare 4-uur dip! Inmiddels zijn we gewend aan deze leefstijl en kunnen we met het grootste gemak een groot deel van de koolhydraten laten staan.

Mocht je geinteresseerd zijn in het programma, mail me dan gerust voor meer informatie (info@triggerpointtherapie-utrecht.nl).
Als je besluit in te stappen ontvang je een online intakeformulier. Tijdens ons eerste consult bespreken we dit formulier, leg ik het programma uit en kun je al je vragen stellen. Uiteraard ben ik daarna ook voor vragen bereikbaar; we gaan dit samen doen.

De kosten van een consult bedragen € 15,- per kwartier. Over het algemeen heb ik voor een eerste consult 30 tot 45 minuten nodig.
De kosten voor het programma bedragen € 139,30 voor de map met het programma, toegang tot de website (met daarop nog veel meer recepten en informatie), ketosticks (voor het meten van de ketose) en supplementen voor 60 dagen.